Mesec marec smo v zeleni skupini pričeli s spoznavanjem in igranjem družabnih iger. Otroci so se ob igranju zelo zabavali in spoznavali pomembnost medsebojnega sodelovanja. Ob koncu družabnega tedna pa smo si pripravili mini kino s kokicami, ki smo si jih spekli sami.

Mesec marec pa smo posvetili tudi družinam. Ob fotografijah smo se pogovarjali o družinskih članih, jih poimenovali in preštevali. Prebirali smo knjige o družinah, ki smo si jih izposodili v knjižnici in spoznali, da imajo tudi živali svoje družine. Vsak pa je narisal še svojo družino. Pričeli smo tudi z našim medgeneracijskim druženjem z naslovom ” Skupaj nam je lepo”, kjer s starši, starimi starši, bratci ali sestricami skupaj preživimo del dopoldneva v vrtcu.

Pripravili smo nastop za starše, skupaj z njimi tudi zaplesali in zanje pripravili še majhna darilca ob njihovem prazniku.

Zelo lepo smo se imeli tudi v naravi, kjer smo odkrivali in raziskovali prebujajočo se naravo in znanilce pomladi. Ob mednarodnem dnevu gozdov pa smo dan preživeli v gozdu.

Pokukajte še v galerijo.

Milena in Laura

 

Dostopnost