V Zeleni skupini smo v mesecu marcu pričeli z medgeneracijskim druženjem z naslovom SKUPAJ NAM JE LEPO. Cilj našega mini projekta je druženje otrok in odraslih v času bivanja otrok v vrtcu. K sodelovanju smo povabili starše, stare starše, bratce in sestrice ter jim tako omogočimo, da del dopoldneva preživijo skupaj z nami. Otroci se obiskov zelo veselijo in oči jim kar žarijo, ko nas obišče nekdo njihov. In tako ima kar naenkrat babica celo skupino vnučkov, mamica in ati pa celo skupino ”svojih” otrok.

V mesecu marcu nas je obiskala babi Marjana, ki je skupaj z nami odšla v gozd in nam o njem povedala tudi kaj zanimivega in novega. Pomagala nam je pri izdelavi čutne poti in izdelavi bivališč za živali.

Mamici Petra in Ana sta se nam pridružili pri igri, skupaj z nami ustvarjali in sodelovali pri igranju družabnih iger.

Ati David pa se je k nam pripeljal s traktorjem ter nam pokazal in povedal, kaj vse z njim počne. Otroci pa so ga z zanimanje poslušali in tudi veliko spraševali.

Otroci so obiskov zelo veseli in o njih tudi zelo radi pripovedujejo. Z medgeneracijskim druženjem pa nadaljujemo tudi v mesecu aprilu.

Milena in Laura

Dostopnost